top of page

Training | Management

Boost your operational leaders 

Authentiek en resultaatgericht leiderschap boosten met ervaringsleren 

Heb jij als industrieleider, operations manager, divisie manager, teamleider te maken met belangrijke uitdagingen, verandering of organisatievernieuwing? Streef je als leider naar meer betrokken en wendbare medewerkers? Krachtig leiderschap waarbij je jouw doelstellingen haalt door maximaal het potentieel en de denkkracht van de werkvloer in te zetten? 

Wat kan je verwachten?

 

BoostFactor heeft een unieke aanpak ontwikkeld voor leiderschapstracten aan de hand van eigen ontwikkelde spelvormen en vanuit onze holistische POWER© aanpak! 

 

Er wordt van binnen naar buiten gewerkt en volgens het principe van contact vóór contract (eerst verbinding en veiligheid creëren, dan doen).   Dit traject is doorspekt met ervaringsleren waarbij aan de hand van opdrachten en spelvormen wordt gereflecteerd en geleerd uit die ervaringen.  Deze opdrachten kunnen zowel indoor als outdoor doorgaan.

 

Het volledige programma bestaat uit 4 modules:

  • Module 1: Boost jezelf – (zelf) Leiderschap

  • Module 2: Boost jouw medewerkers – Dienend, coachend en inclusief leiderschap

  • Module 3: Boost jouw team – Team Leiderschap

  • Module 4: Boost jouw organisatie – Richtinggevend en gedeeld leiderschap

Praktisch

BoostFactor heeft een 4-daagse basisopleiding met opvolging nadien via kwartetcoaching, intervisiedagen, thuisleren en tussentijdse opdrachten.

Zelfreflectie, teamreflectie, cases, ervaringsgerichte oefeningen met feedback loops worden ingezet als basis voor leiderschapstrajecten. 

BoostFactor is geaccrediteerd in InsightsDiscovery®, DISC®, MBTI® , Lencioni®, Leadership Architect®.  Indien gewenst, kunnen deze tools ingezet worden.

Het boek – Topsnelheid op de industriële werkvloer, die Keure (Inge Godts - 2021) is een interessant naslagwerk voor leiderschapsontwikkeling en kan aangekocht worden aan een gereduceerd tarief.

Interesse?

 

BoostFactor leiderschaptrajecten zijn op maat van uw organisatie.   Ben je geïnteresseerd, neem dan contact op via info@boostfactor.be of +32 468 10 36 27.  We geven graag verdere toelichting en gaan samen met je na hoe jouw noden en verwachtingen zullen worden ingelost.

Over de trajectbegeleiders

 

BoostFactor trajectbegeleiders zijn gerenommeerde industrieleiders en hebben een brede ervaring opgedaan in productie-en logistieke bedrijven.  Ze beschikken over uitstekende vaardigheden als facilitator.  BoostFactor heeft geaccrediteerde facilitators in InsightsDiscovery®, DISC®, MBTI®, Lencioni®, Leadership Architect® en ICF Coaching.

bottom of page