top of page

Training | Management

Boost your operational leaders (NL/EN)

Authentiek en resultaatgericht leiderschap als basis voor sterke resultaten

Heb jij als industrieleider, operations manager, divisie manager, teamleider te maken met belangrijke uitdagingen, verandering of organisatievernieuwing? Streef je als leider naar meer betrokken en wendbare medewerkers? Krachtig leiderschap waarbij je jouw doelstellingen haalt door maximaal het potentieel en de denkkracht van de werkvloer in te zetten? 

 

De holistische POWER© aanpak van BoostFactor is sterk verankerd in onze leiderschapstrajecten.  Leidinggevenden die op een mensgerichte en resultaatsgerichte manier hun team kunnen leiden en sturen naar het gemeenschappelijke doel.  Leidinggevenden die de vele lokale veranderinitiatieven durven in vraag stellen en in staat zijn om elk initiatief te verbinden met de operationele strategiekaart.

Wat kan je verwachten?

 

BoostFactor heeft een unieke aanpak ontwikkeld voor leiderschapstracten!  Er wordt van binnen naar buiten gewerkt en volgens het principe van contact vóór contract (eerst verbinding en veiligheid creëren, dan doen).  Onze trajecten bestaan uit 4 modules:

 

  • Module 1: Boost jezelf – (zelf) Leiderschap

  • Module 2: Boost jouw medewerkers – Dienend, coachend en inclusief leiderschap

  • Module 3: Boost jouw team – Team Leiderschap

  • Module 4: Boost jouw organisatie – Richtinggevend en gedeeld leiderschap

Praktisch

BoostFactor heeft een 4-daagse basisopleiding met opvolging nadien via kwartetcoaching, intervisiedagen, thuisleren en tussentijdse opdrachten.

 

Zelfreflectie, teamreflectie, cases, ervaringsgerichte oefeningen met feedback loops worden ingezet als basis voor leiderschapstrajecten. 

Opleidingstrajecten worden in het Nederlands gegeven en in het Engels voor organisaties met buitenlandse vestigingen.

BoostFactor is geaccrediteerd in InsightsDiscovery®, DISC®, MBTI® , Lencioni®, Leadership Architect®.  Indien gewenst, kunnen deze tools ingezet worden.

Het boek – Topsnelheid op de industriële werkvloer, die Keure (Inge Godts - 2021) is een interessant naslagwerk voor leiderschapsontwikkeling en kan aangekocht worden aan een gereduceerd tarief.

Interesse?

 

BoostFactor leiderschaptrajecten zijn op maat van uw organisatie.   Ben je geïnteresseerd, neem dan contact op via info@boostfactor.be of +32 468 10 36 27.  We geven graag verdere toelichting en gaan samen met je na hoe jouw noden en verwachtingen zullen worden ingelost.

Over de trajectbegeleiders

 

BoostFactor trajectbegeleiders zijn gerenommeerde industrieleiders en hebben een brede ervaring opgedaan in productie-en logistieke bedrijven.  Ze beschikken over uitstekende vaardigheden als facilitator.  BoostFactor heeft geaccrediteerde facilitators in InsightsDiscovery®, DISC®, MBTI®, Lencioni®, Leadership Architect® en ICF Coaching.

bottom of page