top of page

Training | Teams

Energize your teams

Een absolute hefboom voor veranderingseffectiviteit in organisaties

Hechte, betrokken en performante teams komen niet vanzelf. Het vereist discipline en veel dialoog om sterke teams neer te zetten. In ambitieuze topteams heerst er een positieve energie. Bij de holistische POWER© aanpak van BoostFactor is energie één van de vijf fundamentele pijlers voor operational excellence. Teams met een hoge energiescore werken beter samen en hebben een hogere veranderingseffectiviteit

Wil je een boost geven aan de energie, focus, succes en het welbevinden bij jezelf, jouw team en organisatie?  Als het antwoord op deze vragen ‘ja’ is, dan zijn onze teamdagen misschien net wat jouw organisatie nodig heeft.

Wat kan je verwachten?

 

BoostFactor teamdagen zijn voor directie, middenkader en teams op de werkvloer die willen uitblinken in samenwerking, belangrijke operationele uitdagingen, verandertrajecten of organisatievernieuwing.  Vaak voorkomende thema’s:

  • wanneer management teams hun missie, visie, doelen en rollen samen willen verduidelijken

  • wanneer management teams en middenkader willen bouwen aan een efficiëntere samenwerking, besluitvorming, planning en prioritering

  • wanneer leidinggevenden willen bouwen aan meer zelfsturing en zelforganisatie op de werkvloer

  • wanneer teamleden elkaar beter willen begrijpen, spanningen willen wegwerken en/of conflicten willen oplossen

  • wanneer teams willen werken aan een betere communicatie tijdens meetings, ploegenwissel, overleg aan de visuele teamborden

  • wanneer teams zich willen voorbereiden op belangrijke veranderingen of vernieuwing

  • wanneer teams op zoek zijn naar originele en memorabele teamontwikkelingsactiviteiten

  • ….

Ervaringsgerichte oefeningen met feedback loops worden ingezet als basis voor de teamontwikkeling. Snelle teamscans kunnen ook geïntegreerd worden. BoostFactor is geaccrediteerd in InsightsDiscovery®, DISC®, MBTI® en Lencioni® en deze tools kunnen eveneens ingezet worden.

Interesse?

 

Onze teamdagen en trajectbegeleidingen zijn op maat van uw organisatie. Ben je geïnteresseerd, neem dan contact op via info@boostfactor.be of +32 468 10 36 27. We geven graag verdere toelichting en gaan samen met je na hoe jouw noden en verwachtingen zullen worden ingelost.

Over de trajectbegeleiders

 

BoostFactor trajectbegeleiders (NL, FR, EN, DE) hebben een brede ervaring opgedaan in productie- en logistieke bedrijven en beschikken over uitstekende vaardigheden als facilitator.  Wij hebben geaccrediteerde facilitators in InsightsDiscovery®, DISC®, MBTI®, en Lencioni®.

bottom of page