top of page

do 22 jun

|

LinkDistrict Haacht

#1 - Industrie Café

Wij zijn van nature minder inclusief dan we denken! Time-out om te bouwen aan een inclusieve en meertalige werkvloer.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
#1 - Industrie Café
#1 - Industrie Café

Tijd en locatie

22 jun 2023 19:00 – 21:30

LinkDistrict Haacht, Wespelaarsesteenweg 67, 3150 Haacht, België

Over het evenement

Met het Industrie Café willen we professionals uit de industrie inspireren  met onderwerpen die relevant zijn voor hun toekomstige uitdagingen.  Elk event start met een keynote om van hieruit praktijkervaringen met elkaar te delen.

PROGRAMMA

19.00 uur - Ontvangst en verwelkoming met hapje en tapje

19.30 uur - Keynote door Inge Godts - Time-out! voor een inclusieve werkvloer.

20.15 uur - Q&A & delen van praktijkervaringen

20.30 uur - Netwerking

21.30 uur - Einde  

Inge deelt tijdens haar keynote een cultuur canvas en hoe je deze kan gebruiken om meer inclusiviteit in je organisatie te faciliteren.    Ze inspireert je aan de hand van succesverhalen over gedragverandering uit de veiligheidskunde en wat je hieruit kan leren voor andere cultuurtrajecten. Bewustwording dat we van nature minder inclusief zijn dan we denken, en hoe een 'time-out' ons hierbij kan helpen.  Ze deelt tips en tricks over onder andere het wegwerken van taalbarrières bij aanwervingen, over zelfgemaakte assessments voor een meer diverse instroom, over gestructureerd overleg, en hoe je interculturele vaardigheden kan boosten, en zoveel meer.

Inge is auteur van het boek "Topsnelheid op de industriële werkvloer - hoe je met mindset-based leiderschap kan bouwen aan betrokken en wendbare medewerkers, die Keure (2021).  Daarnaast ontwikkelde Inge een reflectietool voor diversiteit en inclusie in organisaties.   Deze tool werd integraal gepubliceerd in het boek "Diversiteit in het hoger onderwijs", ASP (2021).  Inge is oprichtster van BoostFactor en is een senior Leiderschapscoach.   Ze heeft een rijke loopbaan van 25 jaar achter de rug als HR Head/Consultant bij internationale bedrijven en productieomgevingen.  Daarnaast heeft  ze 3 jaar als onderzoekster gewerkt voor de hogeschool UCLL rond interculturele vaardigheden en jobreïntegratie van werkzoekenden met een functiebeperking.

PRIVACY

Om privacy redenen geven we mee dat er op dit event mogelijks beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien op BoostFactor mediakanalen kan worden gebruikt.

BoostFactor biedt u dit event gratis aan. Indien u na eerdere aanmelding toch niet kan deelnemen, vragen wij u ons uiterlijk 2 dagen voor de activiteit nog te verwittigen via mail naar Inge@boostfactor.be.   Verwittigt u niet of laattijdig? Dan zullen wij u een forfait aanrekenen van 25 euro (excl. btw) per persoon voor de gemaakte kosten en organisatie.

Dit event is uitsluitend voor bedrijven.  Het is niet voor consultants met een zelfde of gelijkaardige activiteit als BoostFactor of voor organisaties die hun commerciële activiteiten willen voorstellen.  

We verheugen ons erop je dan te ontmoeten!

BoostFactor Team

Deel dit evenement

bottom of page