top of page

do 21 sep.

|

AXXES Business Center in MERELBEKE

#2 - Industrie Café

Sturen op gedrag voor duurzaam resultaat: sterke KBI's ontwerpen!

#2 - Industrie Café

Tijd en locatie

21 sep. 19:00 – 21:00

AXXES Business Center in MERELBEKE, Guldensporenpark 120 unit 1A, 9820 Merelbeke

Over het evenement

Met het Industrie Café willen we professionals uit de industrie inspireren  met onderwerpen die relevant zijn voor hun toekomstige uitdagingen.  Elk event start met een keynote om van hieruit praktijkervaringen met elkaar te delen.

PROGRAMMA

19.00 uur - Ontvangst en verwelkoming met hapje en tapje

19.30 uur - Keynote door Peter Schollaert -  Sturen op gedrag voor duurzaam resultaat!

20.15 uur - Q&A & delen van praktijkervaringen

20.30 uur - Netwerking

21.30 uur - Einde

Peter deelt tijdens zijn keynote meerdere inzichten en praktische handvaten waarmee je onmiddellijk aan de slag kan binnen jouw organisatie:

  • Waarom sturen op gedragindicatoren noodzakelijk is om strategische doelstellingen te bereiken.
  • Hoe je goede gedragsindicatoren kan ontwerpen die KPI's positief beïnvloeden 
  • Tips & tricks voor het maken van sterke KBI's
  • Hoe je met een gedisciplineerde methode gewenst gedrag en gewoontes kan bewerkstellingen

Peter heeft meer dan 25 jaar senior leidinggevende functies in commerciële, technische en corporate functies (HR, L&D, Operational Excellence, Strategie) , - in binnen- en buitenland - uitgeoefend bij industriële conglomeraten waaronder Siemens, Tyco en TE Connectivity. Hij is één van de pioniers om IAO (Innovatieve Arbeidsorganisatie) met succes te gaan implementeren en heeft zijn strepen verdient bij meerdere 'Factory of the Future' begeleidingen.   Peter is oprichter van BoostFactor en is een fervente voorstander van ervaringsgericht leren, liefst outdoor.  Zijn motto is: ‘door met de botten in de modder te gaan staan, leer je de praktijk kennen.

PRIVACY

Om privacy redenen geven we mee dat er op dit event mogelijks beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien op BoostFactor mediakanalen kan worden gebruikt.

BoostFactor biedt u dit event gratis aan. Indien u na eerdere aanmelding toch niet kan deelnemen, vragen wij u ons uiterlijk 2 dagen voor de activiteit nog te verwittigen via mail naar Inge@boostfactor.be.   Verwittigt u niet of laattijdig? Dan zullen wij u een forfait aanrekenen van 25 euro (excl. btw) per persoon voor de gemaakte kosten en organisatie.

Dit event is uitsluitend voor bedrijven en niet voor consultants met een zelfde of gelijkaardige activiteit als BoostFactor.

We verheugen ons erop je dan te ontmoeten!

BoostFactor Team

bottom of page