top of page

vr 26 apr

|

VR BASE Mechelen

Industry event: interactieve spelvormen voor meer veiligheid & samenwerking!

Leer & spelvormen proeverij met ontbijt : je wordt ondergedompeld in de leer & spelvormen van BoostFactor en de VR-technologie van The Hazard Factory voor meer veiligheid en samenwerking!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Industry event:  interactieve spelvormen voor meer veiligheid & samenwerking!
Industry event:  interactieve spelvormen voor meer veiligheid & samenwerking!

Tijd en locatie

26 apr 2024, 07:30 – 11:30

VR BASE Mechelen, Kruisbaan 54, 2800 Mechelen

Over het evenement

Ben je op zoek naar manieren om meer impact te hebben op veiligheid, kwaliteit, samenwerking en open communicatie op de werkvloer?  Motiverende en duurzame leerinterventies voor operationele omgevingen?

Op 26 april kan je tijdens een ochtend spel & ontbijtsessie  met peers uit andere bedrijven de leer - en spelvormen van BoostFactor aan den lijve ondervinden, en word je nadien ondergedompeld in de VR-technologie van The Hazard Factory voor meer veiligheidsbewijstzijn en risicoherkenning.

PROGRAMMA

- Vanaf 7u30 tot 8u30 : ontbijt

- 8u30 tot 9u45 : leer & spelvormen door 'BoostFactor'

- 9u45 - 10u:  pauze

- 10u tot 11u15 : VR voor risicoherkenning en veiligheid door 'The hazard Factory'.

VOOR WIE?

Dit event is voor leiders van operationele bedrijven (Plant leaders, EHS Head, HR Head enz.)

Als het event volzet is, zet je dan gerust op de wachtlijst.  We bekijken dan de mogelijkheid om een bijkomende sessie te organiseren.

BoostFactor en The Hazard Factory bieden u dit event gratis aan. Indien u na eerdere aanmelding toch niet kan deelnemen, vragen wij u ons uiterlijk 4 dagen voor de activiteit nog te verwittigen via email naar Inge@boostfactor.be.   Verwittigt u niet of laattijdig? Dan zullen wij u een forfait aanrekenen van 50 euro (excl. btw) per persoon voor de gemaakte kosten en organisatie.

PRIVACY

Om privacy redenen geven we mee dat er op dit event mogelijks beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien op BoostFactor en The Hazard Factory mediakanalen kan worden gebruikt.

We verheugen ons erop je dan te ontmoeten!

BoostFactor Team & The Hazard Factory

Deel dit evenement

bottom of page