top of page

Training | Cultuur

Keynote : Happy minds op de industriële werkvloer

Vrijwel alles is het gevolg van je mindset. Sterker, wij zijn onze mindset! Mindsets bepalen hoe gelukkig je medewerkers zich voelen op hun werk, hoe gemotiveerd ze zijn en zelfs in welke mate ze presteren en zich aanpassen tijdens verandertrajecten.

Wat kan je verwachten?

 

Op een leuke en interactieve wijze worden in deze sessie 5 sterke mindsets besproken. Op een toegankelijke manier worden wetenschappelijke inzichten meegeven en linken we dit naar de realiteit van medewerkers in productie-en logistieke omgevingen.  Je ontdekt hoe je bij jezelf kan bouwen aan een groeimindset, een change-ready mindset, een positieve mindset, een inclusieve mindset, en een veiligheidsmindset.

Deze mindsets zijn echte gamechangers en bevorderen de snelheid in samenwerking, veiligheid, veerkracht en werknemerstevredenheid.  Gelukkig hebben we zelf impact en zit iedereen aan het stuur van zijn eigen mindset.  Met slechts enkele minuten per dag kan je bijvoorbeeld al bouwen aan je eigen positieve mindset en werkgeluk. Door inzicht te hebben in je eigen denkpatronen ga je inclusiever denken en meer openstaan voor verandering.

Deze keynote geeft inzicht, zingeving en bewustzijn over hoe je met krachtige mindsets gelukkiger en succesvoller kan zijn zowel op het werk als in je privé-leven.  In deze sessie delen we ook ideeën over wat je precies kan doen om (zelf) leiderschap te bevorderen. 

Voor wie?

 

Operators en leidinggevenden in een industriële omgeving.

Praktisch

 

  • Duurtijd: 1 - 1,5 uur

  • Aantal deelnemers: geen limiet

Spreker

 

Inge Godts – gebaseerd op haar boek Topsnelheid op de industriële werkvloer – hoe je met mindset-based leiderschap kan bouwen aan betrokken en wendbare medewerkers, die Keure 2021.

Interesse?

Je kan ons steeds vrijblijvend contacteren via info@boostfactor.be of +32 468 10 36 27

bottom of page