top of page

Teambuilding| Cultuur

Comité CPBW teambuilding

 Veiligheidsdenken, samenwerking en verbinding stimuleren bij Comité CPBW aan de hand van ervaringsgerichte opdrachten en spelvormen!

Op zoek naar manieren om de neuzen in dezelfde richting te zetten en om met het comité CPBW terug naar de essentie te gaan: veiligheid als kloppend hart van je organisatie.  Om het veiligheidsdenken onmiddellijk te stimuleren zowel bij de werknemers- als werkgeversafvaardiging?  Om je comité CPBW een scherpe veiligheidsleerboost te laten doorlopen aan de hand van inspirerende teamopdrachten en activiteiten?  Is het antwoord 'ja' op al deze vragen?  Dan is een teambuilding met en sterke focus op veiligheid en samenwerking misschien net wat de leden van het comité CPBW nodig hebben om hen te versterken in het realiseren van hun taak en missie. 

Wat kan je verwachten?

 

Via onze bewezen methodologie voor ervaringsgericht leren (of experiential learning) oefenen de leden van het comité CPBW hun veiligheidsdenken en leren ze dit te verbinden met hun werkrealiteit.  

De ervaringsgerichte opdrachten en diverse activiteiten zijn leuk om te doen en werken zeer verbindend voor iedereen, ongeacht functie of rol binnen de organisatie. De leden van het comité CPBW leren elkaar beter kennen, leren ook andere facetten van elkaar kennen, en de zorg voor elkaar wordt door de diverse opdrachten gestimuleerd.  

BoostFactors begeleiders met een aanstekelijk enthousiasme, een uitstekende ervaring en reputatie op het vlak van veiligheid zullen jouw event in goede banen leiden in een verrassend en zeer interactief kader.   Teambuilding Comité CPBW heeft als doelstelling:

  • Het boosten van verbinding tussen leden comité CPBW 

  • Het vergroten van het bewustzijn en focus op veiligheid aan de hand van leuke opdrachten.

  • Activeren van veiligheidsdenken tijdens inspirerende teamactiviteiten.

  • Inoefening van 'Stop - denk - handel veilig' als natuurlijke reflex

  • Werknemers- en werkgeversafvaardiging werken te samen aan een gezamenlijke opdracht 

  • Het benutten van teamdiversiteit om te bouwen aan een nog veiligere organisatie

  • Terug naar de missie en bestaansreden van het Comité CPBW: veiligheid en welzijn als kloppend hart in je organisatie

 

Investering

 

Teambuilding Comité CPBW zijn op maat van je bedrijf en in functie van de veiligheidsmaturiteit binnen je bedrijf.  Wij maken graag een voorstel van samenwerking en investering op basis van het gewenste programma.  

 

Om veiligheid naar een nog hoger niveau te tillen in je organisatie​ heeft BoostFactor eveneens het STEP© Safety impact Traject ontwikkeld.  Maak kennis met onze mensgerichte veiligheidsprogramma’s STEP-UP,  QUICK-STEP en CHAMPION-STEP op onze BoostFactor Campus.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd, neem dan contact op via info@boostfactor.be of +32 468 10 36 27.  We geven graag verdere toelichting en gaan samen met je na hoe we iedereen binnen het Comité CPBW een scherpe veiligheidsleercurve kunnen laten doorlopen aan de hand van ervaringsgerichte opdrachten en spelvormen.

bottom of page