top of page

Training | Event

Veiligheidsdag voor je personeel 

 Veiligheidsdenken en samenwerking stimuleren met ervaringsgerichte opdrachten en spelvormen!

Op zoek naar manieren om veiligheid, gezondheid en milieu leuk en spannend te maken voor al je werknemers, waarbij ze eveneens leren? Om het veiligheidsdenken bij je medewerkers te boosten op een duurzame manier en met een hoog leerrendement?  Om je site een scherpe veiligheidsleerboost te laten doorlopen aan de hand van inspirerende teamopdrachten en activiteiten?

 

Als het antwoord op deze vragen 'ja' is, dan zijn onze veiligheidsevents misschien net wat je organisatie nodig heeft. Het is een ervaringsgericht event waarbij in één keer een breed publiek wordt bereikt, zoals meerdere teams, afdelingen tot de ganse organisatie.   

Wat kan je verwachten?

 

Via onze bewezen methodologie voor ervaringsgericht leren oefenen de deelnemers aan de hand van inspirerende teamopdrachten en diverse activiteiten hun veiligheidsdenken en leren ze dit te verbinden met hun werkrealiteit.  

De teamopdrachten zijn leuk om te doen en werken zeer verbindend.  Je medewerkers leren elkaar beter kennen en zorg voor elkaar wordt door de diverse opdrachten gestimuleerd.  Je kan deze opdrachten perfect integreren in een personeelsdag of als een veiligheidsdag voor je ganse organisatie.   

BoostFactors begeleiders met een aanstekelijk enthousiasme, en een uitstekende ervaring en reputatie op het vlak van veiligheid zullen jouw event in goede banen leiden in een verrassend en zeer interactief kader. Met als doelstelling:

  • Het boosten van verbinding tussen je medewerkers en zorg dragen voor elkaar

  • Het vergroten van het bewustzijn en focus op veiligheid aan de hand van leuke opdrachten.

  • Activeren van veiligheidsdenken tijdens inspirerende activiteiten.

  • Inoefening van 'Stop - denk - handel veilig' als natuurlijke reflex

  • Het benutten van diversiteit om te bouwen aan een nog veiligere organisatie

  • EHS dichter bij je medewerkers te brengen; veiligheid en welzijn als kloppend hart in je organisatie

 

Investering

 

Veiligheidsdagen -en events zijn op maat van je bedrijf en in functie van de veiligheidsmaturiteit binnen je organisatie.  Wij maken graag een voorstel van samenwerking en investering op basis van het gewenste programma. 

 

Onze veiligheid events geven een enorme boost aan het veiligheidsdenken en -bewustzijn bij je medewerkers. Om een blijvend effect te garanderen van jouw event, en veiligheid naar een nog hoger niveau te tillen in je organisatie​ heeft BoostFactor het STEP© Safety impact Traject ontwikkeld.  Maak kennis met onze mensgerichte veiligheidsprogramma’s STEP-UP, QUICK-STEP en CHAMPION-STEP op de BoostFactor Campus.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd, neem dan contact op via info@boostfactor.be of +32 468 10 36 27.  We geven graag verdere toelichting en gaan samen met je na hoe we jouw site een scherpe leercurve kunnen laten doorlopen.

bottom of page