top of page

Warmste week actie

Beste industrie netwerk, wil jij graag eens sparren met één van onze experts over duurzaam ondernemen, factory of the future, jouw rol als leider ... en tegelijkertijd bijdragen aan de warmste week?

dewarmsteweek.jpeg

Waar ligt BoostFactor van wakker?

 

België is een rijk land en de meesten hebben het hier echt wel goed.  Kansarmoede stijgt echter in bijna alle gemeenten. Sociale organisaties en scholen trekken aan de alarmbel.  Daarnaast zien we ook meer en meer tieners en jongeren in onze familie– en vriendenkring die het mentaal moeilijk hebben om hun plek te vinden in onze samenleving. 

 

BoostFactor wil een steentje bijdragen om alle jongeren groeikansen te geven! In het kader van de warmste week, biedt BoostFactor 

15 gratis online consultancy of wandelcoaching gesprekken  (omgeving Gent, Herzele, Haacht, Nieuwrode) omtrent actuele consultancy/coaching thema's (zie lijst hieronder in de blauwe rubriek).  In ruil vragen we jou (of je bedrijf) een vrije bijdrage die we integraal doorstorten aan TEJO.  Voor elk gesprek doneert BoostFactor nog eens 20 EUR extra.

TEJO biedt gratis hulpverlening aan jongeren met als doel hen opnieuw in hun kracht te zetten. Meer info over TEJO: https://tejo.be/

 

Zo geven we samen steun aan onze jongeren, onze toekomst!

Zie hieronder lijst met consultancy /coaching topics.

Waar liggen industrieleiders, operations managers en teamleiders van wakker?

Als we deze vraag stellen, dan volgt er een waaier aan uiteenlopende onderwerpen.  Over deze thema's gaan we graag in dialoog en delen graag onze kennis en inzichten met jou:

 • We zitten niet altijd op dezelfde lijn binnen ons directieteam. Er zijn regelmatig conflicten die nadien verder blijven sluimeren en wegen op de samenwerking en de interne organisatie.  

 • We moeten onze hokjes-organisatie kantelen naar een meer procesgerichte service-organisatie. 

 • Ik ben net aangesteld als CEO en wil met mijn organisatie een andere koers varen naar meer zelfredzaamheid en autonomie. Hoe krijg ik zo snel mogelijk iedereen mee?

 • Mijn organisatie wordt geconfronteerd met onverwachte veranderingen in de markt.  Hoe stimuleer ik mijn teams om hier constructief mee om te gaan?

 • Het water staat aan onze lippen. Ik voel me verantwoordelijke voor al mijn medewerkers en wil ook deze crisis overleven. Ontslagen wil ik vermijden.

 • We zijn structureel bezig met continu verbeteren; onze resultaten verbeteren maar we blijven achterop hinken. We hebben doorbraken nodig.

 • Ik werk non-stop. Hoe creëer ik een betere work-life balance?

 • Het ziekteverzuim is torenhoog.  Hoe kunnen we hier best mee omgaan?

 • Er is weerstand tegen het verandertraject, ook bij het middelmanagement.  Hoe ga ik hiermee om?

 • Ik ben te veel aan het micro-managen en vind het lastig om los te laten en te delegeren. 

 • Ik wil graag mijn communicatie verbeteren en mijn boodschappen meer helder krijgen.

 • Ik wil meer uit mijn team halen. Ik wil graag meer drive en engagement zien in mijn afdeling.

Image by Nik Shuliahin 💛💙

Doe je mee met BoostFactor aan de warmste week?

Contacteer ons via info@boostfactor.be of +32 468 10 36 27 voor een gesprek met één van onze BoostFactor Executive mentors/coaches. 

 

Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt!

bottom of page