top of page

LearnPlay Academy

Spelenderwijs ervaren en leren met onze interactieve spelvormen

Wat ?

 

BoostFactor heeft een 100-tal eigen ontwikkelde spelvormen gericht op het verscherpen van diverse vaardigheden, gedrag en mindset. 

 

Elke spelvorm duurt 1 uur en kan zeer divers ingezet worden gaande van een new habit teaser, tot workshops, teamdagen en personeelsevents.  Minimum 5 medewerkers tot + 1000 medewerkers.  Ontdek hieronder enkele populaire leer-en spelvormen:

Task Master© 

 

Duik in de ultieme teamuitdaging waarbij je 50 uiteenlopende taken moet volbrengen in de kortst mogelijke tijd. Deze uitdaging stimuleert snel samenwerken, het durven aanspreken van teamleden, focus, feedback, veiligheids- en kwaliteitsdenken.

 

IMG_4781_edited_edited.jpg
IMG_4551_edited_edited.jpg

Building Bridges©

 

Daag je team uit met een boeiende opdracht: het gezamenlijk bouwen van bruggen die voldoen aan specifieke eisen van de klant.  Deze spelvorm stimuleert open communicatie, samenwerking, veiligheid- en kwaliteitsdenken, creativiteit

en out-of-the-box denken.  Ook geschikt om samenwerking te versterken over verschillende afdelingen heen.

Special Forces©

Tijdens deze teamchallenge worden essentiële vaardigheden op de proef gesteld: luisteren naar elkaar, het maken van kritische afspraken, snel en accuraat doorgeven van relevante informatie, effectieve communicatie en feedback en het balanceren tussen individuele belangen en teamdoelen.

09102023-252_1_edited.jpg
i-p2S6ZQ6-X3.jpg

Blind Trust©

 

Ontdek het ware karakter van topteams.  Er is blindelings vertrouwen.  Communicatie gebeurt direct, open, moeiteloos en uiterst betrokken. Gedurende deze uitdaging smeden teams essentiële banden en maken ze teamafspraken.  Ged

Fast Forward©

 

De deelnemers werken intens samen bij deze teamchallenge.  Het snel kunnen doorgeven van informatie en elkaar ondersteunen is essentieel om deze  teamopdracht tot een goed einde te brengen.  

IMG_4846_edited_edited_edited_edited.jpg

Meer weten?

Ben je op zoek naar een versterkende aanpak om jouw opleidingsplannen, leerrendement, en de leergoesting binnen jouw bedrijf te versterken, neem dan gerust verblijvend contact op voor meer informatie via info@boostfactor.be of 0468 10 36 27.

Meer weten over de voordelen van ervaringsgericht leren, lees dan volgende blog over de kracht van ervaringsgericht leren

bottom of page