top of page

Energize your teams

Heeft jouw team een boost nodig? Ben je op zoek naar een teamcoaching traject met een blijvende impact op samenwerking en resultaat?  Teamdagen met een unieke en onvergetelijke beleving voor jouw medewerkers? Lees verder om onze meest populaire teambegeleidingen met spelopdrachten te ontdekken.

WB&E blind vierkant 1.jpg
IMG_4197.jpg

Top-level communicatie 

Duur : 1 dag

 

Versterk de samenwerking binnen jouw team door  teamchallenges met indoor of outdoor spelvormen waarbij jouw team inzichten onmiddellijk in de praktijk kan omzetten.  Kan ook gecombineerd worden met inzicht in elkaars unieke communicatie- en gedragsstijl aan de hand van een InsightsDiscovery, DISC of MBTI workshop.

IMG_5126.heic

Topteams

Duur : 1 dag

 

Wil je jouw team versterken en samen topprestaties neerzetten? Met teamchallenges creëren we een diepere verbinding, nieuwe inzichten en teamafspraken voor een succesvolle toekomst.  Combinatie is mogelijk met onze teamscan voor teamontwikkeling, gebaseerd op het '5 Behaviors Lencioni' model.   Jouw team verwerft inzicht in hun unieke troeven en uitdagingen.

IMG_5142.HEIC

C-Level Teamdag

Duur:  avondactiviteit, halve dag, 1 dag

Verhoog de effectiviteit en verbinding binnen jouw directie- of managementteam met op maat gemaakte teamchallenges voor executives. Of het nu binnen of buiten plaatsvindt, deze ervaring staat garant voor diepgaande verbinding en waardevolle inzichten op het vlak van (zelf) leiderschap, samenwerking, en teamdynamica. Programma wordt aangepast aan de unieke behoeften van jouw executive team.

09102023-1152.jpg

Teamdetox outdoor

Duur: halve dag, 1 dag

Zuurstof, verdieping, verbinding en

fun in de natuur door samen als team op pad te gaan. Emoties, verlangens voelen en uitdrukken door te verbinden op een diepere laag.  Outdoor teamchallenges, spelvormen en rituelen onderweg.  

Inzichten en praktische tips aandachtsmanagement en welzijn.

DSC_0343.JPG

Well-being

Duur : 90 min

 

Authentieke verhalen en worstelingen delen in een veilige omgeving met als doel: zorg voor jezelf en voor elkaar.  Je kan kiezen tussen volgende 4 thema's: verbindend luisteren, emoties, vitaliteit en veerkracht.  Praktische tips worden meegegeven.​  Ontworpen voor teams en cross-functionele teams.

PHOTO-2024-03-08-13-48-04_edited.jpg

Teambuilding kampvuurkoken

Duur: 1 dag met avondactiviteit (periode mei - sept)

Nodig je team uit voor een onvergetelijke avond met hartverwarmende verhalen rond het kampvuur.  Jullie  koken samen op het kampvuur.  Tijdens de dag worden jullie ondergedompeld met inspirerende teamactiviteien, inzichten en praktische tips voor het versterken van jullie teamdynamiek.

bottom of page