top of page

Aanbod

Afhankelijk van wat uw organisatie of team nodig heeft kunnen wij ervaringsgerichte programma's, train-the-trainer workshops of events aanbieden. In al onze programma’s kan er gewerkt worden aan specifieke onderwerpen: leiderschap, samenwerking in teams, bedrijfscultuur, communicatie, veiligheid, focus en welzijn op het werk. Neem een kijkje in ons aanbod of contacteer ons rechtstreeks om samen te kijken hoe we u kunnen verderhelpen.

01

.Onze bedrijfsevents zijn cultuurversnellers waarbij we aan de hand van ervaringsleren en spelvormen de kernwaarden van uw bedrijf versterken en een stimulerende atmosfeer creëren waarin teams en afdelingen floreren.   Onze events laten eveneens een upskilling toe van je leidinggevenden door hen mee te betrekken in het faciliteren van de leer-en spelvormen aan de hand van onze train-the-trainer aanpak.    Lees verder om onze meest populaire bedrijfsevenemeten en onze upskilling aanpak te ontdekken.

IMG_5125.HEIC
IMG_4808.heic

02

Energize your teams

Onze programma’s zijn ontworpen om teams te inspireren, hun vaardigheden te verbeteren en de onderlinge verbondenheid te versterken. Wij bieden op maat gemaakte oplossingen die uw team helpen bloeien. Onze programma’s en teamchallenges zijn geschikt voor alle teams en niveaus.

03

Inspire your leaders

Onze ervaringsgerichte programma’s, leer-en spelvormen zijn ontworpen om leiders te inspireren, hen te voorzien van waardevolle vaardigheden en tegelijkertijd de onderlinge samenwerking in het team te versterken. Ze zijn geschikt voor verschillende leiders zoals teamleads, directieleden, management, ondernemers.

IMG_5080.heic
IMG_5059.HEIC

04

Boost your company culture

In een steeds veranderend zakelijk landschap is het essentieel om de cultuur van een organisatie in lijn te brengen met haar doelstellingen en strategie.  Onze cultuurbegeleidingen stellen je in staat om doeltreffende cultuurinterventies te identificeren en te implementeren via jouw leidinggevenden en middenmanagement. Lees verder om onze meest populaire cultuurbegeleidingen te ontdekken.

bottom of page