top of page

di 27 aug

|

LinkDistrict Haacht

Proeverij - Playbased leren voor talent- en cultuur ontwikkeling

Proeverij met netwerklunch : je wordt ondergedompeld in spel & leerprojecten en hoe je deze kan inzetten voor talent- en cultuurontwikkeling.

Proeverij - Playbased leren voor talent- en cultuur ontwikkeling
Proeverij - Playbased leren voor talent- en cultuur ontwikkeling

Tijd en locatie

27 aug 2024, 11:45 – 15:00

LinkDistrict Haacht, Wespelaarsesteenweg 67, 3150 Haacht, België

Over het evenement

Ben je op zoek naar effectieve manieren om samenwerking en open communicatie te bevorderen?  Motiverende en duurzame leerinterventies voor team-en leiderschapontwikkeling die eveneens een inclusieve, positieve en ondersteunende bedrijfscultuur bevorderen?

Op 27 augustus kan je tijdens een netwerklunch met peers uit andere bedrijven de leer - en spelvormen van BoostFactor aan den lijve ondervinden. Hoe je met playbased leren diverse vaardigheden kan aanscherpen waaronder open communicatie, feedback, samenwerken, probleemoplossend denken, veiligheids- en kwaliteitsdenken, strategie ea.   

PROGRAMMA

- Vanaf 11u45 : netwerklunch

- Wat is playbased en ervaringsgericht leren?

- Hoe inzetten voor talentontwikkeling & cultuurbeleid

- Proeverij: 1 spel in de praktijk

- Enkele bedrijfscases : talentontwikkeling en cultuurheroriëntatie

- Einde : 15 uur

VOOR WIE?

Dit event is voor bedrijfsleiders, afdelingsmanagers, HR professionals (HRM, L&D, HRBP ...)

Als het event volzet is, zet je dan gerust op de wachtlijst.  We bekijken dan de mogelijkheid om een bijkomende sessie te organiseren.

BoostFactor biedt u dit event gratis aan.   Indien u na eerdere aanmelding toch niet kan deelnemen, vragen wij u ons uiterlijk 4 dagen voor de activiteit nog te verwittigen via email naar Inge@boostfactor.be.   Verwittigt u niet of laattijdig? Dan zullen wij u een forfait aanrekenen van 50 euro (excl. btw) per persoon voor de gemaakte kosten en organisatie.

ONZE SPEL & LEERPROJECTEN

BoostFactor is verdeler en opleider voor Metalog® training tools BeNeLux.  Alle spel & leerprojecten kunnen ook aangekocht worden.  We bieden eveneens train-the-trainer formules aan in playbased & ervaringsleren, zowel in open aanbod als inhouse academy.

PRIVACY

Om privacy redenen geven we mee dat er op dit event mogelijks beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien op BoostFactor mediakanalen kan worden gebruikt.

We verheugen ons erop je dan te ontmoeten!

BoostFactor Team 

Deel dit evenement

bottom of page