top of page

do 09 jun

|

Haacht

Coaching conversaties met impact (NL)

De Masterclass Coaching Conversaties met Impact is een ervaringsgericht ontwikkelingstraject voor productieleiders, operationeel managers en teamleiders.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Coaching conversaties met impact (NL)
Coaching conversaties met impact (NL)

Tijd en locatie

09 jun 2022, 10:00 – 17:00

Haacht, Wespelaarsesteenweg 67, 3150 Haacht, België

Over het evenement

Coach je al een tijdje een operationeel team en merk je dat het niet altijd even vlot loopt? Of ga je binnenkort een operationeel team leiden en wil je dit graag meteen goed aanpakken?  Of wil je het potentieel van de werkvloer maximaal benutten?

Wat?

Coaching conversaties met impact is een ervaringsgericht ontwikkelingstraject.  Het programma integreert de internationale ICF-coaching kerncompetenties en is toegespitst op een industriële/ operationele werkomgeving.  Deze masterclass is heel praktijkgericht, waarbij je solide coachende vaardigheden onder de knie krijgt.

In deze masterclass leer je hoe je door kleine veranderingen aan te brengen in je dagelijkse gesprekken, deze efficiënter en impactvoller kan maken. Je leert hoe je je medewerkers en teams zelf tot de kern van de zaak laat komen.  Je kan inspirerende doelen stellen en hanteert een onderzoekende, coachende en progressiegerichte aanpak.

Deze opleiding is zeer ervaringsgericht. We reiken je tal van coaching situaties aan en werken eveneens met concrete voorbeelden uit jouw persoonlijke werksfeer.  Je krijgt coachopdrachten waarmee je aan de slag gaat binnen je eigen organisatie.  Je voert coaching gesprekken met collega-leidinggevenden uit de industrie om ervaring op te bouwen in de aangeleerde technieken.

Voor wie?

Plant en productie leiders, Operational managers, Teamleiders

Je bent/wordt verantwoordelijk voor het managen van een operationeel team of afdeling (b.v. plant en productie leiders, operational managers, teamleiders).  We dompelen je samen met een groep collega-leidinggevenden uit de industrie (min. 8 en max. 12). Een inspirerend totaalprogramma van 3 expertdagen, thuisleerdagen, oefenintervisies/-supervisies en on-call support. Na het doorlopen van dit programma en het succesvol voeren van een coaching gesprek ben je een Certified Industrial Coach©

Wanneer?

Een inspirerend totaalprogramma van 3 expertdagen. 

Naast de expertdagen verwachten we van de deelnemers dat ze ook tijd investeren in voorbereidingen, coaching praktijk oefeningen, cases en eventueel literatuur.

Module 1 - Coaching vaardigheden en gesprekstechnieken - 9 juni 2022

Module 2 - Verdieping en Intervisie /Supervisie - 10 juni 2022

Module 3 - Teamcoaching en Intervisie/Supervisie​​ - 9 september 2022.

Investering

Naast de 3 expertdagen verwachten we van de deelnemers dat ze ook tijd investeren in voorbereidingen, coaching praktijk oefeningen, cases en eventueel literatuur.

Kostprijs programma 1.850 euro (excl. BTW)

Factuur is betaalbaar ten laatste 15 dagen vooraf en is de bevestiging van je deelname.

Interesse?

Voor meer info over de inhoud en het programma van deze opleiding, kan je een kijkje nemen in onze BoostFactor Campus catalogus.

Heb je nog vragen over deze opleiding?

Of ben je geïnteresseerd in deze opleiding voor uw bedrijf?

Neem dan contact op via info@boostfactor.be of +32 468 10 36 27.

Deel dit evenement

bottom of page