top of page

wo 14 dec

|

LinkDistrict Haacht

Module 2 - Masterclass Boost your Industry Results

Gedisciplineerde gedragsmethodiek, de juiste mindset en energie om doelstellingen te bereiken.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Module 2 - Masterclass Boost your Industry Results
Module 2 - Masterclass Boost your Industry Results

Tijd en locatie

14 dec 2022, 09:00 – 17:00

LinkDistrict Haacht, Wespelaarsesteenweg 67, 3150 Haacht, België

Over het evenement

Haperen processen regelmatig en heb je het gevoel dat er nog veel meer geld te rapen is door efficiëntere en agile End-to-End processen? Heb je regelmatig te maken met kwaliteitsklachten of te hoge productie uitval? Wil je een doorbraak realiseren om jouw organisatie naar een excellence niveau te brengen met een bijzondere aandacht voor veiligheid, duurzaam ondernemen en een hoge betrokkenheid van je medewerkers?

Wat kan je verwachten?

In onze volgende masterclasses krijg je praktische instrumenten aangereikt die je direct kan inzetten om te excelleren in die domeinen waar nog tal van opportuniteiten schuilhouden. Je leert in deze masterclasses ook holistisch naar je verandertrajecten te kijken aan de hand van onze POWER© methode waarbij je enerzijds focust op systemen en structuren en anderzijds op relatie en cultuur. 

Voor wie?

Operations managers, productieverantwoordelijken, continuous improvement practitionars, …

Praktisch

Deze 6 masterclasses worden gegeven in kleine groepen van max. 12 deelnemers in de prachtige ambiance van onze locatie LinkDistrict Haacht.  De workshops starten telkens om 9u en eindigen om 17u. Er wordt een lichte en gezonde middaglunch voorzien.  Er kan ook apart ingeschreven worden voor de modules.

Investering?

Deze training start in het najaar 2022 en loopt tot maart 2023 in onze locatie LinkDistrict Haacht. Je kunt je voor één enkele masterclass aanmelden of voor alle zes.  Aan jou de keuze!

Kostprijs programma in open aanbod:

  • €495 per masterclass incl. catering en excl. 21% BTW.
  • indien je je inschrijft voor alle 6 masterclasses, ontvang je een korting van 15% en betaal je €2.525

Deze training, of bepaalde onderdelen ervan, kan ook op maat gemaakt worden van uw bedrijf en in-company gegeven worden.

Factuur is betaalbaar ten laatste 15 dagen vooraf en is de bevestiging van je deelname.

Trajectbegeleiders

BoostFactor is een multidisciplinair team van gerenommeerde industrie & leiderschapsexperten. Ze hebben allen een brede ervaring in productie- en logistieke bedrijven en benaderen verandertrajecten op een holistische en methodische manier. Daarnaast beschikken ze over uitstekende vaardigheden als trainer/facillitator/mentor en zijn ze geaccrediteerd in de POWER© methode van BoostFactor.

De leadtrajectbegeleider voor deze training is Peter Schollaert.

Interesse?

Voor meer info over de inhoud en doelstellingen van deze opleiding, kan je een kijkje nemen in onze BoostFactor Campus Catalogus.

Heb je nog vragen over deze opleiding?

Of ben je geïnteresseerd in deze opleiding op maat van uw bedrijf ?

Neem dan contact op via info@boostfactor.be of +32 468 10 36 27.

Deel dit evenement

bottom of page