top of page
  • ingegodts

šŸš€ BoostFactor en The Hazard Factory bundelen hun krachten!


In een gedeelde visie op motiverend en duurzaam leren in operationele omgevingen slaan BoostFactor en The Hazard Factory de handen ineen. Vanaf nu bieden ze uitgebreide programma's aan die de unieke leerspelmethoden van BoostFactor naadloos integreren met de innovatieve VR-veiligheidstrainingen van The Hazard Factory.


Om deze bijzondere samenwerking te vieren, organiseerden ze op 26 april 2024 een boeiende proeverij. Hier kregen bedrijven uit de maak- en bouwindustrie de kans om kennis te maken met de interactieve leermethoden van beide partners.


BoostFactorĀ staat bekend om haar expertise in cultuurbegeleiding, waarbij ze eigen leer- en spelvormen ontwikkelen die diverse vaardigheden versterken. Denk aan het bevorderen van veiligheids- en kwaliteitsbewustzijn, het stimuleren van effectieve samenwerking, probleemoplossend denken, het creĆ«ren van een cultuur van openheid en feedback.


The Hazard FactoryĀ richt zich op het verhogen van het veiligheidsbewustzijn en de herkenning van risico's door middel van hun geavanceerde VR-technologie. Deze technologie biedt realistische trainingen op verschillende veiligheidsthema's, zoals werken op hoogte, in besloten ruimtes, gebruik van PBM's, omgaan met chemische gevaren, en meer.


Bij een veiligheidsdag- en trainingen kan je vanaf nu de spelvormen van BoostFactor combineren met de VR trainingen van The Hazard Factory.


Met de samenwerking tussen BoostFactor en The Hazard Factory kunnen bedrijven in de industrie rekenen op een vernieuwende benaderingĀ voor meer veiligheid en samenwerking op de werkvloer.

Comentarios


bottom of page