top of page

Cummins | AlphaPlan | Delakor | UAntwerpen

Aandachtsmanagement voor meer productiviteit, teamoverleg, welbevinden!

Aandachtsmanagement is niet enkel een hefboom voor meer efficiëntie en productiviteit, maar het is eveneens de katalysator bij uitstek voor gefocust teamoverleg, snelheid in samenwerking en commmuniceren met impact!


Enkele testimonials van onze klanten:


“Ik heb genoten van deze zeer praktische- en resultaatgerichte training en in het bijzonder van het gedeelte van de workshop waarbij we als team collectieve afspraken hebben gemaakt.  Jenny Broekx – Leader Customer Order Management EMEA / Russia - Cummins.
De coaching heeft mij duidelijk inzicht gegeven in de problematiek van time-management, het stellen van prioriteiten tussen verschillende taken en het beheersbaar maken van mijn mailbox. Een bijzonder sterk punt van de coaching was de persoonlijke aanpak, met een focus op specifieke problemen in mijn dagdagelijkse praktijk. Het traject heeft mij meer rust gegeven en geeft mij het gevoel dat ik erdoor meer efficient functioneer. Decaan - Universiteit Antwerpen.
“De opleiding attention management is een echte aanrader voor elke ondernemer. Chantal Derynck – Zaakvoerder Delakor bank & verzekeringen.
“Zeer nuttige en toepasbare workshop.  De facilitator begreep heel snel hoe alles in elkaar zit in ons bedrijf. Laura Kunnen – Commercial Director & Partner AlphaPlan.


 bottom of page