top of page

Duracell

BE-ONE-CONNECT via ervaringsleren voor de ganse productiesite bij Duracell


Duracell koos voor ervaringsleren om vorm te geven aan hun ‘Be-One-Connect Day’ voor alle medewerkers van de vestiging in Aarschot en Heist-Op-Den-Berg.   BoostFactor werd gevraagd als partner voor deze dag en om creatief mee te denken over hoe verder kan gebouwd worden aan een sterke cultuur van veiligheid, betrokkenheid en samenwerking.

 

Door een mix van ervaringsgerichte opdrachten- en spelvormen, open communicatie, feedback en een Time-Out ritueel werd sterk samenwerken, verbinding, veiligheid- en kwaliteitsdenken gestimuleerd.  Stop-Evalueer-Handel veilig werd sterk verankerd in alle spelopdrachten en met behulp van concrete handvaten werden leidinggevenden fit gemaakt om dit verder in het DNA van de organisatie te verankeren. Een 34-tal leidinggevenden werden vooraf door BoostFactor opgeleid in de spelopdrachten en kregen een up-skilling op maat in hun rol als coach. 


Het BoostFactor team is bijzonder blij met volgende feedback:

 

“Het resultaat was een inspirerende, leerrijke en verbindende dag voor al onze medewerkers.  En ook voor leidinggevenden, die dankzij het voortraject extra vaardigheden en tools hebben meegekregen om veiligheid en sterk samenwerken op een verbindende manier bespreekbaar te maken binnen hun eigen teams. Boostfactor heeft hun extra handvaten aangereikt om dit pragmatisch met hun teams te realiseren” Wim Vanaelten – Sr. Operations Director - Duracell Belgium.

 “Onze samenwerking met BoostFactor voelde zeer goed aan vanaf de eerste kennismaking en resulteerde in een mooie samenwerking.  Zowel het voortraject met de leidinggevenden, als het event zelf oversteeg onze verwachtingen”  Pascal Hilkens – EHS Manager – Duracell Belgium.

 

 

 

bottom of page