top of page

Mitsubishi

Veiligheidsdag voor 450 Mitsubishi medewerkers. Met veiligheid het nieuwe jaar starten voor de ganse productiesite in Tielt.

De vestiging van Mitsubishi Chemical Advanced Materials (MCAM) in Tielt, startte de eerste werkdag van 2023 met een veiligheidsdag voor alle medewerkers.

BoostFactor werd gevraagd als partner om deze dag te faciliteren met leerrijke maar vooral ook leuke opdrachten.


Door een mix van cirkelgesprekken, een world-café, reflectie- en ervaringsgerichte opdrachten en een quiz werd de samenwerking, verbinding en veiligheidsbewustzijn gestimuleerd. Een 25-tal Mitsubishi medewerkers werden vooraf door BoostFactor opgeleid om deze dag mee te begeleiden.


De plant director bij Mitsubishi Tielt beschreef de veiligheidsdag als volgt “Algemeen een topdag”. Met deze feedback zijn we heel blij!


“Een kennismaking met BoostFactor resulteerde onmiddellijk in een brainstorm rond het concept van een veiligheidsdag op 3 januari 2023. Van daaruit is er een mooie samenwerking ontstaan met een goeie mix van inbreng van ons eigen team samen met de creatieve inbreng van BoostFactor. Het resultaat was een fantastisch, leerrijke en verbindende dag voor al onze medewerkers”. Bram Cools – Plant Director – Mitsubishi Chemical Advanced Materials (MCAM) , Tielt.

bottom of page