top of page

WB&E Façade Engineering

Pioniersgeest in Internationale Teamcoaching

WB&E Façade Engineering, opgericht in 2021, is een snel groeiend bedrijf van 24 toegewijde ingenieurs en specialisten met een hart voor façade engineering en architecturale gevelbouwoplossingen. De groep biedt innovatieve totaaloplossingen aan zowel de nationale als internationale markt. Met hubs in België, Noord-Macedonië en binnenkort ook Portugal omarmen ze diversiteit en bouwen ze aan een cultuur van voortdurend verbeteren en uitmuntendheid.

 

De ambitie van WB&E om als één samenhangend internationaal team te opereren resulteerde in de vraag naar de begeleiding van hun allereerste internationaal teamevent. De reputatie van BoostFactor om transformerende teambuilding events te organiseren was precies hetgeen WB&E op zoek naar was om de Belgische en Noord-Macedonische teams dichter bij elkaar te brengen en elkaars culturen nog beter te leren kennen.


Een tweedaagse werd georganiseerd in Mavrovo (North Macedonië). BoostFactor werkte met een mix van verbindende leeractiviteiten, innovatieve spelvormen, gericht op het versterken van teamcohesie, het bevorderen van open communicatie en het aanmoedigen van een cultuur waarin feedback gevierd wordt.

 

"Het internationale teamcoaching event van BoostFactor was een smaakmaker voor iedereen bij WB&E en overtrof onze verwachtingen zowel in België als in Noord-Macedonië. Het heeft ons niet alleen dichter bij elkaar gebracht, maar ons ook nieuwe methoden van samenwerking getoond. Het BoostFactor-team heeft bewezen dat ze niet alleen onze behoeften begrijpen, maar deze ook kunnen vertalen naar een krachtig en onvergetelijk teamevent." Philip Willems - Managing Director - WB&E Façade Engineering

"The team building event organized by Boost factor was an amazing opportunity for cultural exchange and growth. Coming from different nationalities, we bonded through exciting game activities, tasted our traditional cuisine, and enjoyed social events in the beautiful nature. I particularly enjoyed the aspect of all the games where we were divided into diverse groups, emphasizing collaboration over competition, which created an inclusive atmosphere." Elena Popovska - Head of Façade Department - WB&E Macedonia

 

 

bottom of page